John A. O'Reilly

Architect

sk 3 south west view jul.19.12

Design Study 2013

end-view-mar.2014-psd-web

Under Construction 2014

House Addition / 2014

Brief: Addition to rear of existing 1970's House on the very exposed Atlantic coast-line of West Clare.

Proposal: The new stone addition stretches out from the existing House so that all new living spaces face directly south over an existing walled garden. New stone-walled courtyards provide sheltered external spaces. The upper level of the house addition has a south-facing master bedroom suite and a home office space looking north towards the Cliffs of Moher.
The exterior walls faced with reclaimed local stone and the roof zinc-clad. A storm-proof house.

Status: Under Construction 2014.

sk-almost-done

Nearing Completion Dec / 2014

sk 2 north west view jul.19.12

Addition

Existing

Design Study 2013

Address:

Mobile:

Email:

John A. O'Reilly Architect, New Quay, The Burren, Co. Clare, Ireland

087 238 6757

jorarch@gmail.com

REG_Practice
REG_Arch_black

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player